Play-in 2016

Op 19 maart 2016 zal de play-in plaatsvinden in Eerbeek! Muzikanten van verschillende verenigingen komen bij elkaar om samen muziek te maken. De dag bestaat uit repetities en zal worden afgesloten met een gezamenlijk concert. Voor zowel gevorderden als beginnende muzikanten is er een orkest (A-, B- of C-orkest) met voldoende uitdaging. Naast muziek is er natuurlijk veel gezelligheid! Iedereen kan zich inschrijven!

Schrijf je hier in! INSCHRIJVING IS VOL!

Meer informatie en kosten

De kosten voor deelname zijn EUR 15 per persoon. Daarvoor krijg je een hele leuke dag, inclusief lunch en koffie/thee. Meer informatie volgt spoedig op deze site. Vragen? Stel ze aan Daphne, Tamar, Ellen of Renate via dit formulier.

Dirigenten

De drie orkest zullen door drie dirigenten worden gedirigeerd: Jaap Musschenga, Alike Jonkman en Gerd Wensink.

Jaap MusschengaJaap Musschenga
Jaap Musschenga is sinds augustus 2015 chef-dirigent van Fanfare Eendracht uit Eerbeek. Jaap is cum laude geslaagd voor de bachelorstudies HaFaBra-directie én euphonium in Groningen. Momenteel volgt hij de masteropleiding directie . Jaap speelt solo-euphonium bij de Provinciale Brass Band Groningen. Naast Eendracht Eerbeek dirigeert hij verschillende orkesten waaronder het Noord Nederlands Harmonie Orkest en fanfare ‘de Bazuin’ uit Augustinusga. In 2015 won Jaap de ‘VNO-NCW talent award’. Meer over Jaap is te vinden op zijn site: www.jaapmusschenga.nl

Alike Jonkman

Alike Jonkman‘Alike Jonkman is sinds augustus 2013 chef-dirigent van het Leerlingen En Gevorderden Orkest (LEGO) van Muziekvereniging Eendracht uit Eerbeek. In 1995 is ze afgestudeerd op trompet, en in 2002 behaalde ze haar diploma directie aan de Bourdon Hogeschool voor Muziek. Alike speelt solo es-cornet in het Gelders Fanfare Orkest. Naast Eendracht Eerbeek dirigeert zij verschillende orkesten, waaronder Koninklijke Muziekvereniging Apollo uit Laren en Salonorkest Happy days uit Zutphen.

Gerd Wensink

Gerd WensinkGerd Wensink begon op 10-jarige leeftijd zijn muzikale carrière bij Muziekvereniging Eendracht uit Eerbeek. In 2011 sluitte hij zijn master-opleiding euphonium aan het conservatorium te Zwolle cum laude af. In 2015 behaalde hij zijn diploma HaFaBra-directie. Gerd is Sterling Virtuoso Euphonium Artist. Hij speelt solo-euphonium bij het Gelders Fanfare Orkest en Fanfare Eendracht uit Eerbeek, en daarnaast speelt hij solo-trombone bij de ArtEZ Big Band. Gerd dirigeert verschillende orkesten waaronder het Achterhoeks Fanfare Orkest, de Aaltense Orkest Vereniging, Caecillia Scherpenzeel en het Vers Ensemble. Meer over Gerd is te vinden op zijn site: www.gerdwensink.nl

Facebook

Tijdens de play-in zullen de hele dag ‘real time’ foto’s en filmpjes worden gepost op de facebook-pagina van Eendracht. Like deze pagina, en mis niets!