Voorjaarsconcert Eendracht

Uit Eendracht Eerbeek
Ga naar: navigatie, zoeken

8 maart 2016

160308 Winnaar donateursprijs Lynda Dogger-Bosch.jpg

In een afgeladen sporthal De Bhoele gaf muziekvereniging Eendracht zaterdagavond haar jaarlijkse voorjaarsconcert. Het concert werd live uitgezonden door RTV Veluwezoom. Daardoor genoten ook muziekliefhebbers van ver buiten Eerbeek van deze avond.

De orkesten van Eendracht brachten een afwisselend programma. Het LEGO-orkest olv Gerd Wensink speelde 3 mooie werken waarbij er één ondersteund werd door een optreden van gymvereniging Kracht & Vlugheid. Het leerlingenorkest olv Suzan Lutke speelde o.a. ‘Mag ik dan bij jou’ van Claudia de Breij waarbij zangeressen Ilse en Jannemien het publiek betoverden. Het fanfareorkest olv Jaap Musschenga opende de avond met het indrukwekkende werk ‘Grijsoord’ en sloot de avond na de pauze af met een licht programma voorzien van vele solisten waaronder altsaxofoniste Sterre Wissing in het spectaculaire ‘War’, een werk van the Hypnotic Brass Ensemble.

Aan het einde van de avond werd traditiegetrouw een mooie prijs verloot onder de aanwezige donateurs. De prijs werd dit jaar beschikbaar gesteld door Fletcher Hotel Veldenbos en betrof een overnachting inclusief ontbijt voor 2 personen. De gelukkige winnaar was dit jaar Eendracht-donateur Lynda Dogger-Bosch.