Muziek Maak Je Samen (MMJS)

Wil je kennismaken met muziek en kijken of je een instrument zou willen leren spelen? Hou je van samen muziek maken? Meld je dan nu aan voor Muziek Maak Je Samen!

Na de voorjaarsvakantie 2024 start de volgende workshop Muziek Maak Je Samen voor kinderen in de groepen 3,4 en 5 van de basisschool. Onder begeleiding van muziekdocent Patrick ga jij kennis maken met allerlei dingen die met muziekmaken te maken hebben. Zoals noten bekijken, instrumenten maken, ritmes klappen en slaan op een slagwerkinstrument en zingen. Ook maak je kennis met verschillende blaasinstrumenten zoals de saxofoon, de trombone, trompet en bugel.

Waar vinden de muzieklessen plaats?
De muzieklessen vinden na schooltijd plaats in De Schuure, het repetitiegebouw van muziekvereniging Eendracht aan de Kanaalweg, bij de Korenmolen. We starten na de voorjaarsvakantie waarschijnlijk op de donderdagmiddag.

Hoe lang en wat kost het?
Muziek Maak Je Samen bestaat uit 10 lessen. De kosten bedragen 60 euro.

Waar kan ik mij aanmelden?
Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar mmjs@eendracht-eerbeek.nl. Vermeld daarin: naam ouders en kind, telefoonnummer, e-mailadresĀ en de leeftijd van het kind. Dan nemen we graag contact met je op.